Benvinguts a APEN Centre Informàtic!

Benvinguts a la pàgina de Recursos Humans d'APEN! En aquesta secció, volem donar-te la benvinguda i compartir una mica més sobre qui som, què representem i cap a on ens dirigim.

La nostra història

La nostra trajectòria, la vostra garantia

Forjant el futur junts

Descobreix més sobre APEN

Després de més de trenta anys de trajectòria, molts han estat els èxits que hem aconseguit i que ens han portat a continuar creixent, donant resposta a les demandes del nostre públic ia la pròpia evolució del mercat respecte a les necessitats informàtiques ia la gestió empresarial.

Han estat molts els obstacles a batre i les noves fites a assolir, però gràcies a l'esforç, al compromís ia la vocació que sentim per aquesta professió, tot objectiu s'ha vist complert i ens ha permès mirar cap a un futur prometedor, vetllant sempre per complir amb la màxima que sosté la nostra filosofia empresarial: la vostra satisfacció.

OFICINES CENTRALS

93 860 62 20

1991

Obertura a Granollers

1992

Fabricació de programari de gestió

1995

Distribució programari SIE

1998

1er premi a la «Millor empresa de serveis del Vallès Oriental»

2003

Implantació ISO-9001

2008

Nou centre d'operacions al Vallès Oriental

2011

A3 adquireix SIE. Apen és reconegut com un dels seus principals distribuïdors a Catalunya

2013

Incorporació de solucions cloud

2015

Desenvolupament i comercialització de TIQUEA, programari de servei tècnic propi

2020

Distribució de Watchguard. Incorporació de les solucions ciberseguretat i teletreball

2022

Iso-Gest s'uneix a Apen
per sumar forces

2023

Certificació ISO 27001:2013


La nostra Missió

Som especialistes en la implantació i el manteniment de sistemes informàtics, aportant solucions eficients per a la gestió de les empreses amb l'objectiu de millorar la capacitat competitiva i crear valor als nostres clients.

Professional treatments for every patient


La nostra Visió

Ser un REFERENT com a soci tecnològic especialista per a PIMES en programari de gestió, solucions d'impressió i sistemes informàtics.Els nostres valors

 Som referents a diferents comarques, amb oficines centrals a Las Franquesas del Valles i amb delegació comercial a Barcelona. També disposem de cobertura nacional a través de la nostra xarxa de col·laboradors.

PASSIÓ

És el nostre motor, el que ens mou i motiva, entusiasme pels productes i serveis que lliurem als nostres clients.

ACTITUD POSITIVA

Pensar de manera constructiva, pràctica, objectiva i sana. Ser positius ens ajuda a dur a terme projectes complexos i situacions que ho requereixen.

TREBALL EN EQUIP

Controla el teu pressupost i reserva els fons propis per a inversions relacionades amb l'activitat principal de la teva empresa.

MILLORA CONTÍNUA

Tecnologia i aprenentatge continu van de la mà. Vivim en un món canviant i el sector tecnològic és en gran part responsable. Estar al dia és una obligació per a nosaltres.

CONFIANÇA

La raó de la nostra existència, més de 30 anys, ens avalen. Els nostres clients confien en nosaltres el vostre negoci i som els responsables de gestionar i protegir la vostra informació.

EFICIÈNCIA

Portem al nostre ADN simplificar i millorar processos, en definitiva aconseguir fer les coses d'una manera més ràpida i segura. Això ens permet oferir sempre solucions molt competitives.